BON APPETTIT

Comida Casera Mediterránea para llevar BON APPETTIT en Estepona.

BONAPETTIT

Cada día dos platos diferentes por siete euros. Viernes y Domingos tenemos Paella Mixta.

Pan del día, Postres y Bebidas frías.

Lunes: Brócolis, Berenjenas, Fideos con Pescado, Estofado de Carne, Wok de Pollo y Verduras y además Macarrones a la Boloñesa.

Martes: Crema de Calabacín, Revuelto de Alcachofas, Pasta con Langostinos, Lentejas con Chorizo, Croquetas de Cocido y Escalope de Pollo.

Miércoles: Ensalada Campera, Revuelto de Champiñones, Pisto con Huevo, Habichuelas, Flamenquín y Fedeguá.

Jueves: Sopa de Fideos, Albóndigas en Salsa, Garbanzos con Bacalao, Cocido, Pollo al Ajillo y Tallarines a la Carbonara.

Viernes: Callos con Garbanzos, Habas con Jamón, Patatas Bravas, Guiso Marinero, Tallarines Orientales, también Muslo de Pollo al Horno.

BON APPETTIT


Homemade Mediterranean food to take BON APPETIT in Estepona.

Every day two different dishes for seven euros. Fridays and Sundays we have Mixed Paella.

Bread of the day, Desserts and Cold drinks.

Monday: Broccolis, Eggplants, Fish Noodles, Beef Stew, Chicken and Vegetable Wok and Macaroni Bolognese.

Tuesday: Zucchini Cream, Scrambled Artichoke, Pasta with Prawns, Lentils with Chorizo, Cooked Croquettes and Chicken Schnitzel.

Wednesday: Campera Salad, Mushroom Scramble, Ratatouille with Egg, French Beans, Flamenquín and Fedeguá.

Thursday: Noodle Soup, Meatballs in Sauce, Chickpeas with Cod, Cooked, Garlic Chicken and Carbonara Noodles.

Friday: Calluses with Chickpeas, Beans with Ham, Potato Bravas, Sail Stew, Oriental Noodles, Baked Chicken Thigh.